Tietosuojaseloste

Tilanne: Toukokuu 2018

Vastuuhenkilö

Multikraft Produktions- und HandelsgesmbH vastaa henkilötietojesi käsittelystä verkkosivustollamme. Löydät tietomme Julkaisutiedoista. Otamme henkilökohtaisten tietojesi suojaamisen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojasi ei luovuteta muille vastaanottajille ilman erillistä suostumustasi.

 

Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö

Tallennettujen tietojen käyttäminen/palvelimen lokitiedostot

Keräämme ja tallennamme automaattisesti tietoja, joita selaimesi välittää meille. Näitä ovat

  • selaintyyppi/versio,
  • käytetty käyttöjärjestelmä,
  • viittaava URL-osoite (aiemmin käyty sivu),
  • hakuun käytetyn tietokoneen isäntänimi (IP-osoite),
  • palvelinpyynnön aika,
  • siirretyn tiedon määrä ja
  • viesti siitä, onko haku onnistunut.

Käyttäjien IP-osoitteet poistetaan tai anonymisoidaan käytön päätyttyä. Anonymisoinnissa IP-osoitteita muutetaan siten, että henkilökohtaisia tai tosiasiallisia olosuhteita koskevia yksittäisiä tietoja ei voida enää liittää tiettyyn tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön, tai vain suhteettoman suurella määrällä aikaa, kustannuksia ja työvoimaa. Niin sanottujen lokitiedostojen tiedot arvioimme anonymisoidussa muodossa verkkosivuston parantamiseksi entisestään ja tekemällä siitä entistä käyttäjäystävällisemmän, sekä virheiden löytämiseksi ja korjaamiseksi nopeammin. Lisäksi niitä käytetään palvelimen kapasiteetin hallintaan, jotta tarvittavat tietomäärät voidaan asettaa saataville tarvittaessa.

Yhteydenottolomake

Jos otat meihin yhteyttä verkkosivustolla olevalla lomakkeella info@multikraft.at säilytämme antamasi tiedot 14 päivän ajan pyynnön käsittelemiseksi ja mahdollisten lisäkysymysten varalta. Emme välitä näitä tietoja eteenpäin ilman suostumustasi.

Tapahtumiin osallistumisen ehdot

Rekisteröitymällä tapahtumaan suostut henkilötietojesi käsittelyyn tapahtuman järjestämistä ja tapahtuman tietojen julkaisemista varten.

Uutiskirje

Sinulla on mahdollisuus tilata sähköinen uutiskirjeemme verkkosivustomme kautta. Tätä varten tarvitsemme sähköpostiosoitteesi ja ilmoituksen, että suostut vastaanottamaan uutiskirjeen. Jotta voisimme tarjota sinulle kohdennettua tietoa, keräämme ja käsittelemme myös vapaaehtoisesti toimitettuja tietoja aihealueistamme. Heti kun olet rekisteröitynyt tilaamaan uutiskirjeen, lähetämme sinulle vahvistussähköpostiviestin, jossa on linkki rekisteröinnin vahvistamista varten. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kirjallisella ilmoituksella tai (jos kyseessä on sähköinen uutiskirje) klikkaamalla tilauksen peruutuslinkkiä, jolla voit kieltäytyä suostumuksestasi vaikuttamatta sen peruuttamisella suoritettavan käsittelyn laillisuuteen. 

Rekisteröinti/verkkokauppa

Rekisteröinnin aikana syötettyjä tietoja käytetään verkkokaupan käyttämiseen ja myöhempään sopimusten hoitoon. Antamiasi tietoja tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi. Ilman näitä tietoja emme voi tehdä sopimusta kanssasi. Tietojasi ei siirretä muille vastaanottajille.  

Tietojen tallennus/verkkokauppa

Haluamme huomauttaa, että yksinkertaisemman ostosprosessin ja myöhempien sopimusten käsittelyn kannalta verkkokaupan ylläpitäjä tallentaa tilaajan IP-tiedot evästeiden yhteydessä kuten myös ostajan nimen, osoitteen ja tarvittaessa ostajan eri toimitusosoitteen. Antamiasi tietoja tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi. Ilman näitä tietoja emme voi tehdä sopimusta kanssasi. Tietoja ei siirretä kolmansille osapuolille lukuun ottamatta luottokorttitietojen siirtämistä pankille/maksupalveluntarjoajalle ostohinnan veloittamista varten tai kuljetusyritykselle/postituspalveluyritykselle, jonka olemme valtuuttaneet toimittamaan tavaroita, sekä kirjanpitäjällemme verovelvoitteidemme noudattamiseksi. 

Ostosprosessin peruuttamisen jälkeen tallentamamme tiedot poistetaan. Mikäli sopimus tehdään, kaikki sopimussuhteen tiedot säilytetään verojen säilyttämisajan päättymiseen asti (7 vuotta). Tiedot kuten nimi, osoite, ostetut tavarat ja ostopäivämäärä on myös tallennettu tuotevastuun loppuun saakka (10 vuotta). Tietojen käsittely tapahtuu tietosuoja-asetuksen (GDPR) 96 §:n 3 momentin TKG:n ja 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan (suostumus) ja/tai alakohdan b (sopimuksen täyttämisen kannalta välttämätön) perusteella.

Tietojen välitys kolmansille osapuolille

Keräämiämme tietoja välitetään kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen sopimuksen käsittelyä tai laskutusta varten, tai jos olet antanut etukäteen suostumuksesi. Palveluntarjoajamme voivat käyttää tällä tavalla välitettyjä tietoja vain tehtävänsä suorittamiseen. Olemme valinneet heidät huolellisesti ja kirjallisesti nimenneet tehtävään. Heitä sitovat ohjeet, joita tarkastamme säännöllisesti. Tietojen mikään muu käyttö ei ole sallittua, eivätkä uskotut palveluntarjoajamme suorita muita toimenpiteitä.

Evästeet

Verkkosivumme käyttää ns. evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi selaimen avulla. Ne eivät tee mitään haittaa. Käytämme evästeitä, jotta palvelumme olisi käyttäjäystävällinen. Jotkut evästeet säilyvät laitteellasi, kunnes poistat ne. Niiden avulla voimme tunnistaa selaimesi seuraavan kerran vieraillessasi sivuillamme. Jos et halua tätä, voit määrittää selaimesi siten, että se ilmoittaa sinulle evästeiden asettamisesta ja sallit tämän vain yksittäistapauksissa. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta. Lisätietoja tällä sivustolla käytetyistä evästeistä löydät täältä

Verkkoanalyysi Google Analyticsin

avulla Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc:n (“Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää ns. evästeitä, tekstitiedostoja, jotka tallennetetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos IP-anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteesi ainakin Euroopan unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoitteesi lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää tämän sivuston ylläpitäjän puolesta näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei sulauteta Google Analyticsin puitteissa muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit estää näiden evästeiden tallentamisen valitsemalla sopivat asetukset selaimessa; haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Lisäksi voit estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeen tuottamia ja verkkosivustosi käyttämiseen liittyviä tietoja (IP-osoitteesi mukaan lukien) lataamalla ja asentamalla seuraavassa linkissä (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) saatavilla olevan selainlaajennuksen.

Voit estää Google Analyticsin keräämiä tietoja klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Tämä asettaa opt-out-evästeen, joka estää tietosi tulevaisuuden keräämisen vieraillessasi tällä verkkosivustolla:

Aktivoi seurantaDeaktivoi seuranta

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta, löydät linkistä http://www.google.com/analytics/terms/de.html tai https://www.google.de/intl/de/policies/. Haluamme huomauttaa, että Google Analytics on laajennettu tälle verkkosivustolle sisältämään koodin “anonymizeIp”, jotta voidaan varmistaa anonymisoitu IP-osoitteiden kokoelma (ns. IP-masking). 

 

Google Tag Manager

Verkkosivumme hallintaan ja evästepohjaisten tekniikoiden integrointiin käytämme Google Inc. -yrityksen tarjoamaa Tag Manager -palvelua, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Tätä tarkoitusta varten joka kerta kun vierailet jollakin verkkosivustoillamme, IP-osoitteesi lähetetään Google-palvelimelle, joka voi myös sijaita Yhdysvalloissa. Google ei tallenna IP-osoitetta osana Tag Manager -palvelua, ja sitä käytetään vain Tag Manager -palvelun hallinnoimien tekniikoiden integrointiin. Tag Manager itse ei aseta evästeitä.

Google Adwords

AdWords-asiakkaana käytämme myös Google Conversion Tracking -palvelua, joka on Google Inc:n tarjoama analyysipalvelu (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Google Adwords asettaa evästeen tietokoneellesi ("muuntoeväste"), jos saavut verkkosivustollemme Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos vierailet tietyillä sivuillamme ja eväste ei ole vielä vanhentunut, me ja Google voimme tunnistaa, että joku on klikannut mainosta ja ohjataan sivustollemme. Jokaisella Google AdWords -asiakkaalla on erilainen eväste. Tämä tarkoittaa, että evästeitä ei voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Konversio-evästeiden avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet Conversion Tracking -palvelun. AdWords-asiakkaat voivat selvittää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat klikanneet heidän mainostaan ja jotka on ohjattu sivulle Conversion Tracking Tag -palvelusta. Mainostajat eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaprosessiin, voit myös kieltäytyä tätä varten tarvittavan evästeen asettamisesta – esimerkiksi selainasetuksen avulla, joka yleensä poistaa evästeiden automaattisen asettamisen käytöstä. Voit myös poistaa evästeet Conversion Tracking -palvelusta asettamalla selaimesi estämään evästeet, jotka ovat peräisin verkkotunnuksesta "googleadservices.com".

Google Remarketing

Sivumme käyttävät Googlen retargeting (uudelleenkohdistus) -tekniikoita. Palvelun tarjoaja on Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Tämän avulla sivustomme vierailijoille voidaan näyttää kohdennettua, henkilökohtaista ja aihepiiriin perustuvaa mainontaa. Mainokset lisätään evästepohjaisen analyysin avulla aiemman käytön ja verkkokäyttäytymisen perusteella. Tietojemme mukaan henkilökohtaisia ​​tietoja ei tallenneta. Tätä tarkoitusta varten tallennetaan eväste anonymisoidun tiedon keräämiseksi käyttäjän mielenkiinnon kohteista ja mainontaa mukautetaan näiden tietojen perusteella. Nämä evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Voit pysyvästi vastustaa evästeiden käyttöä uudelleenkohdistamista varten deaktivoimalla Googlen aihepiiriin perustuvan mainonnan täällä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/ . Tarkempia tietoja ja tietosuojamääräykset löytyvät Googlen tietosuojailmoituksesta osoitteessa http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Facebook Custom Audiences

Käytämme Facebook Inc.:n “Custom Audiences” -uudelleenmarkkinointitoiminto, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Kun vierailet verkkosivuillamme, selaimesi ja Facebook-palvelimen välille muodostuu yhteys. Tällöin Facebook saa tiedon sitä, että sinun IP-osoitteestasi on vierailtu verkkosivustollamme. Jos olet Facebookin jäsen, Facebook voi linkittää nämä tiedot Facebook-profiiliisi ja käyttää niitä kohdistettujen Facebook-mainosten näyttämiseen, mikäli et ole kieltänyt tätä Facebook-profiilisi tietosuoja-asetuksissa. Yksityiskohtaista tietoa Facebook-tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja vaihtoehdoista Facebookin tietosuojaselosteessa löydät URL-osoitteesta https://www.facebook.com/about/privacy/ 

Userlike

Tämä verkkosivusto käyttää Userlike, Live-Chat -ohjelmistoa yritykseltä Userlike UG (rajoitettu vastuu). Userlike käyttää "evästeitä", eli tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla sinulla voi olla henkilökohtaisia reaaliaikaisia keskusteluja tällä sivustolla. Kerättyjä tietoja ei käytetä sivuston vierailijan tunnistamiseen henkilökohtaisesti, eikä niitä yhdistetä tämän käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin.

Lisätietoja saat Userlike-ohjelmiston tietosuojakäytännöstä: https://www.userlike.com/de/terms#privacy-policy.

Java-Scripts

Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc:n Google Maps -tuotetta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt Google Inc.:n, sen edustajien ja kolmansien osapuolien automaattisesti koottujen tietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön. Löydät Google Mapsin käyttöehdot osoitteesta: http://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html 

Facebook Connect

Facebook Connect on Facebook, Inc:n palvelu. Facebook Connectin käyttöön sovelletaan Facebookin tietosuojaehtoja ja käyttöehtoja. Kun käytät Facebook Connectia, Facebookin profiilitiedot ja julkiset tiedot Facebook-profiilisi kautta välitetään meille. Vastaavasti me voimme siirtää tietoja Facebook-profiiliisi. Me tallentamme ja käsittelemme siirrettyjä tietojasi alustalla rekisteröintiä varten. Rekisteröitymällä Facebook Connect -sivustolla suostut siihen, että Facebook-profiilisi profiilitiedot siirretään meille ja käyttötiedot välitetään meille Facebookiin.

Social Media Plug-ins

Facebook

Verkkosivustomme integroi liitännäisiä (Plug-ins) sosiaalinen verkko Facebookista, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Voit tunnistaa ne Facebook-logosta tai artikkelin alapuolella olevasta "tykkää-painikkeesta", tai laajennuksista kuten "Facebook Blog-Radar" tai sivupalkin "Facebook Blog-Page" (yhteisesti nimeltään Facebook-laajennukset). Näiden Facebook-laajennusten perusteella muodostetaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille, jos vierailet sivustollamme. Vierailusi kautta Facebook vastaanottaa tiedon, että IP-osoitteestasi on vierailtu sivuillamme. Jos klikkaat sitten Facebook-sivun "tykkää-painiketta" kirjautuneena Facebook-tiliisi, sivujemme sisältö linkitetään Facebook-profiiliisi. Tämä tarkoittaa, että Facebook voi yhdistää vierailusi sivustollamme tiliisi. Haluamme huomauttaa, että verkkosivujen tarjoajana meillä ei ole tietoa siirretyn tiedon sisällöstä tai siitä, kuinka Facebook käyttää sitä. Saadaksesi lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöstä, katso lisätietoja seuraavasta linkistä: http://de-de.facebook.com/policy.php Jos et halua, että Facebook yhdistää vierailusi verkkosivuillamme Facebook-tiliisi, pyydämme sinua kirjautumaan ulos Facebook-käyttäjätililtäsi, kun vierailet verkkosivuillamme.

 

Tiedonsaanti- ja peruuttamissoikeus

Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi sekä oikeus korjata, poistaa tai rajoittaa niiden käsittelyä ja oikeus tietojen siirtoon. Sinulla on myös oikeus peruuttaa kaikki mahdolliset suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Peruuttaminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen siihen asti, kunnes suostumus peruutetaan. Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely suoramainontaa varten. Jos kiellät sen, henkilötietojasi ei enää käsitellä suoramarkkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Österreichische Datenschutzbehörde -Itävallan tietosuojaviranomainen, Wickenburggasse 8, 1080 Wien, dsb@dsb.gv.at)

Voit tavoittaa meidät seuraavien yhteystietojen kautta:

Multikraft Produktions- und HandelsgesmbH

Sulzbach 17, 4632 Pichl/Wels, Austria

Puh. +43 7247 50 250-100
Sähköposti contact@multikraft.at

cookie_text
cookie_button_text